Aan volwassen geef ik de volgende lessen:

Astanga yoga voor beginners, intermediate en voor de gevorderde yogi. De lessen zijn altijd ‘traditioneel’. Dezelfde serie houdingen in elke les, waardoor de practice een bewegende meditatie wordt (je weet welke houding er gaat komen na een aantal keer oefenen, daarna hoef je alleen nog maar te letten op je adem).

Wanneer ik deze lessen geef kun je zien op de website van Delight Yoga.

Vinyasa yoga (een combinatie van astanga en flow geïnspireerd door Shiva Rea). Wanneer ik deze lessen geef kun je zien op de website van Yagoy.

Ook geef ik hier “relax en restore” lessen.

Tijdens deze lessen is er veel aandacht voor meditatie, ademhaling en een rustige flow aan bewegingen. Ook restorative (ondersteunende houdingen, of houdingen waarbij je ligt en je lichaam ondersteunt wordt door bolsters blokken en dekens) zijn onderdeel van de les.

Ik geef privélessen op aanvraag. Deze lessen geef ik vanuit de Svastha yogatherapie opleiding die ik gevolgd heb (informatie over deze opleiding vind je hier). In een privéles is er vanzelfsprekend alle aandacht voor jou en jouw lichaam en jouw behoeften. Ook is het fijn dat ik naar jou toe kan komen en geschikt voor mensen die niet van een yogaschool houden.

Voor aanvragen van privéles kun je hier contact met me opnemen!

© 2024 Soefiyayoga