Eddie Stern

we are all becoming to be

Groupie met de rockstar van de yogawereld 😉

Elke keer wanneer Eddie Stern naar Nederland komt probeer ik naar een van zijn lezingen te gaan. Hij is erudiet, een geweldige spreker en verteller, en een (astanga) yogi van het eerste uur. Hij verenigt de glamourwereld met de yogawereld met de kansarme jongerenwereld met de wetenschappelijke wereld en blijft daarbij zelf helemaal zichzelf (met een vleugje glamour en hipster). Een handtekening in zijn nieuwste boek ‘ one simple thing’ kon ik toch niet aan mijn neus voorbij laten gaan, waarvan hierboven de vastlegging.

Als je wilt weten waar zijn boek over gaat, kijk dan bij ‘inspiratie”.

Een leuk verhaal dat voor mij veelzeggend is over hoe Eddie is; tijdens een practice kreeg ik een ‘adjusment’ (wanneer iemand je verder helpt in de houding of ondersteunt). Het was een staande houding. Ik had enorme hooikoorts en het snot droop letterlijk uit mijn neus. Tot mijn grote schaamte kwam Eddie bij me staan juist bij die houding. Niet omdat het Eddie was schaamde ik me, maar het voelt gewoon niet zo lekker je neus ophalen wanneer iemand (wie dan ook) in je persoonlijke ruimte staat, voor die ander vooral. Maar hij gaf geen krimp en zijn gezicht bleef in een glimlach, aan het einde van de oefening liep ie weg en kwam hij terug met wat zakdoekjes. Zo lief!

No Comments

Post A Comment

© 2024 Soefiyayoga